Advertorial
ALBLASSERDAM – Haarstudio Cupido op de Dam in Alblasserdam zaterdag 9 maart 2019 feestelijk heropend. Vele belangstellenden kwamen langs om te zien hoe mooi de zaak is geworden. Na een grondige verbouwing is er een totaalconcept ontstaan voor vrouwen en mannen die zichzelf extra kwaliteit en aandacht gunnen. Er is een apart gedeelte gerealiseerd voor de mannen met twee barberstoelen en een wasunit met een luxe massagestoel. Hier kunnen authentieke scheerbehandeling geboekt worden. Daarnaast is er een mooie ruimte ingericht voor de Beautysalon met zachte gouden en witte tinten.

Precies 28 jaar geleden begon eigenaresse Anja Schut haar eerste salon. “De salon in Alblasserdam was de laatste tijd te klein geworden en toen de gelegenheid zich voordeed om het pand ernaast te huren, kwamen de grootse plannen als vanzelf”, vertelt de onderneemster.

Over de beautysalon vertelt Anja: “Onze schoonheidsspecialist Angela Poirot heeft ruim zeven jaar ervaring. Ze is gespecialiseerd in huidverbetering, pedicure, nagelstyling en permanente make-up. Onze wimperspecialist Demi Bochanen heeft zich gespecialiseerd in wimperextensions en wimperlifting en is bruidsstylist voor haar en make-up.”

“We werken nu al een aantal dagen in de ruime salon en het is een verademing met zoveel ruimte en luxe”. Ook de klanten zijn zo enthousiast: “Alles is zo mooi en nieuw en toch voelt het heel vertrouwd.” Dat is precies wat we wilden bereiken. Alles onder één dak. Een bezoek aan de kapsalon en beautysalon staat garant voor een heerlijke ontspannen ochtend, middag of avond.

De komende maand staat in teken van de opening en HC biedt daarom mooie kennismakingsacties aan. Houd Facebook, Instagram en de website in de gaten: www.haarstudiocupido.nl

Foto’s: Peter Lodder.