Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for maart 10th, 2019

ALBLASSERDAM – Een bouwkeet, die gestald staat bij de flat in de Johan de Wittstraat in Alblasserdam, is in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 maart 2019 opengebroken en leeggeroofd. Twee deuren werden geforceerd. Er werden schuurmachines, accutollen en stofzuigers gestolen van een schildersbedrijf. Er is voor enkele duizenden euro’s aan schade. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie en de brandweer hebben zondagmiddag 10 maart 2019 klapperende zeilen weggehaald in de Johan Van Oldenbarneveltstraat en de Johan de Wittstraat in Alblasserdam. De zeilen hingen voor de steigers bij de flats in beide straten. Door de harde wind waren de zeilen, die bevestigd waren met tiewraps, deels losgeraakt en gaan klapperen. De zeilen zijn losgemaakt en losgesneden en naar beneden gehaald. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie heeft zondagochtend 10 maart 2019 twee kinderen uit een leegstaand pand langs de Parallelweg gehaald. Agenten kregen vanuit de buurt een melding van een mogelijke inbraak in het gebouw naast gezondheidscentrum Dok11 in Alblasserdam. Vanuit het slooppand kwam geluid van brekend glas. Ter plaatse trof de politie twee kinderen uit Alblasserdam van elf en twaalf jaar oud aan. De kinderen hadden volgens de politie fikkie gestookt en ruiten kapot gegooid. De twee werden bestraffend toegesproken en door de politie naar hun ouders gebracht. Daar werd een goed gesprek gevoerd. De tieners beloofden het nooit meer te doen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.