ALBLASSERDAM – Een bouwkeet, die gestald staat bij de flat in de Johan de Wittstraat in Alblasserdam, is in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 maart 2019 opengebroken en leeggeroofd. Twee deuren werden geforceerd. Er werden schuurmachines, accutollen en stofzuigers gestolen van een schildersbedrijf. Er is voor enkele duizenden euro’s aan schade.

Verder werd er in de nacht van vrijdag op zaterdag 9 maart, bij de flat aan de Groen van Prinstererstraat in Alblasserdam een fiets gestolen. Het gaat om een paars met zilvergrijze Batavus Intermezzo. De fiets werd waarschijnlijk tussen 03.00 en 04.00 uur gestolen.

Mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met de inbraak / diefstal te maken kan hebben, worden verzocht om contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844.

De gestolen fiets.