Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for maart 9th, 2019

ALBLASSERDAM – De brandweer is zaterdagmiddag 9 maart 2019 uitgerukt voor een melding van stormschade langs de Parallelweg in Alblasserdam. Ter hoogte van gezondheidscentrum Dok11 bleek een tak van een boom te zijn losgewaaid. De tak rustte nog op een andere tak en dreigde op de weg te vallen. Na aankomst van de eerste brandweerwagen, werd besloten om ook de hoogwerker uit Papendrecht te laten komen. De tak is met behulp van de hoogwerker uit de boom gehaald. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie heeft zaterdagmiddag 9 maart 2019 twee mannen aangehouden op verdenking van diefstal van koper en andere spullen op het Merconterrein langs de West-Kinderdijk in Alblasserdam. Een alerte buurtbewoner zag de mannen aan het begin van de middag het terrein op gaan en waarschuwde de politie. Agenten kwamen met diverse politiewagens ter plaatse. Nabij de grote hal konden de mannen op heterdaad worden aangehouden. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

KINDERDIJK – Molenaar en ‘waterschapper’ Teus Stam uit Alblasserdam heeft zaterdag 9 maart 2019 de Provinciale Statenkandidaten Ruud van Harten en Charlotte Scholtens welkom geheten bij de molens van Kinderdijk. Stam, die lijsttrekker is van de ChristenUnie bij de Waterschapsverkiezingen, informeerde de kandidaat Statenleden van de ChristenUnie over de plannen in het gebied en welke consequenties dit tot gevolg zal hebben. Het is volgens Stam van belang dat provincie en waterschap samenwerken om de waterveiligheid en de veiligheid van inwoners van het gebied te waarborgen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.