OUD-ALBLAS – Een beschonken man is in de nacht van donderdag 7 op vrijdag 8 maart 2019 met zijn auto te water geraakt langs de N214 (provincialeweg) tussen Oud-Alblas en Bleksensgraaf. Dit gebeurde rond 01.15 uur. De 38-jarige man uit Molenaarsgraaf raakte eerst aan de rechterkant van de weg. Hij stuurde vervolgens terug en kwam aan de andere kant van de weg in een sloot tot stilstand. De auto kwam op zijn zijkant terecht.

In eerste instantie leek de situatie zo ernstig, dat politie, brandweer en ambulance gealarmeerd werden om de man te redden. Ter plaatse was meneer al uit de auto. Hij was ongedeerd. Wel bleek dat hij te veel alcohol had gedronken. Meneer blies 365 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht, terwijl voor hem een maximum geldt van 220 microgram. Tegen de man wordt proces verbaal opgemaakt.