Advertorial
ALBLASSERDAM – In het kader van de Dorpskerkentour 2019 doet de bekende christelijke band Sela op zaterdag 23 maart 2019 Alblasserdam aan. Op uitnodiging van de Ontmoetingskerk en de Havenkerk geeft Sela die dag twee concerten in de Havenkerk aan de Ieplaan in Alblasserdam. Vanwege grote belangstelling is het avondconcert inmiddels al uitverkocht, maar voor de middag (15.00-17.15 uur) zijn nog een aantal kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij! Kaarten (€21,50;  €14,50 t/m 13 jaar) zijn te bestellen via deze website.

Organisator Stefan Zijlstra adviseert om 23 maart ruim op tijd aanwezig te zijn en indien mogelijk lopend of met de fiets te komen. Met name ’s middags zal het rondom de Havenkerk lastig zijn met parkeren, vanwege winkelend publiek bij het Makado. Parkeren kan die dag onder andere op het terrein bij Landvast aan de Haven 4. Verder kan er geparkeerd worden bij de Grote Kerk aan het Cortgene 8 en bij Blokweer aan de Sportlaan 3 in Alblasserdam.

Vragen over de twee concerten van Sela in Alblasserdam kunnen gesteld worden via sela@ontmoetingskerkalblasserdam.nl

Sela is een Nederlandse christelijke band, die zich ten doel stelt om kerken van eigentijdse kerkmuziek te voorzien. Ze schrijven daartoe liederen, geven concerten in het hele land en brengen albums uit. De liederen van Sela vinden brede ingang in veel Nederlandse kerken.