Advertorial
NIEUW-LEKKERLAND – Vrijdagmiddag 1 maart 2019 mochten Juliën Boer en Evy Versteeg, zoon van Jan Kees Boer en dochter van Sandra Versteeg – de Jong en kleinkinderen van Ab Boer en Teus de Jong, meehelpen de officiële eerste paal te slaan voor het nieuwe pand van Jan Kees Boer Transport. Het nieuwe pand aan de Lekdijk 138 in Nieuw-Lekkerland, wordt gebouwd met het oog op duurzaamheid, denk hierbij aan een aardgasvrij pand met innovatieve warmtepompen. Als alles volgens planning verloopt, zal het pand eind september klaar zijn.

Jan Kees en Sandra: “Onze opa en oma, en onze ouders hebben een fantastisch bedrijf opgebouwd waar wij sinds een jaar de dagelijkse leiding voeren. Het is heel bijzonder om de bouw van het nieuwe onderkomen voor ons transportbedrijf, na een lange voorbereiding, echt van start te zien gaan. Begin jaren 90 waren onze ouders betrokken bij de bouw van het pand aan de Ambachtsweg en het is mooi dat wij zoveel jaren later samen met onze vaders betrokken mogen zijn bij de volgende stap in de lange JKB geschiedenis.”

Voor meer info en nieuws: www.jankeesboer.nl

Foto’s: o.a. Cees van der Wal.