NIEUW-LEKKERLAND – Op zaterdag 9 maart 2019 geeft Koninklijke Fanfare Apollo in ‘Het Carillon’ in Nieuw-Lekkerland een voorjaarsoptreden waarbij alle onderdelen van de vereniging te beluisteren zijn.

‘The Crazy Kids’, het jeugdorkest van de vereniging mag met recht het meest bruisende onderdeel van de vereniging heten. Onder leiding van Yavin Groenewegen brengen ze weer een aantal hits ten gehore. Bijzonder is dat in deze fanfarebezetting sinds enige tijd ook een dwarsfluit en viool te beluisteren zijn.

‘The Funny Stix’ onder leiding van Peter Bansberg is een divers gezelschap van slagwerkers die hun krachten bundelen op het klassieke slagwerk.

Het groot orkest staat sinds enige tijd onder de leiding van Rens van Leeuwen. Dit orkest zal een aantal stukken ten gehore brengen, waaronder ‘Forrest Gump Suite’ waarbij Jaco Noorland voor de gelegenheid de piano zal bespelen.

De zaal opent om 19.30 en de avond vangt om 20.00 uur aan. De entree is gratis. Tijdens de avond zal gecollecteerd worden voor Jantje Beton, waarvan een deel van de gelden ook ten goede komt aan de vereniging.