Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for maart 5th, 2019

ALBLASSERDAM – Eind januari 2019 werd er in Alblasserdam ingebroken in een bedrijfsbus die geparkeerd stond in De Spil. Er werd voor 4000 euro aan gereedschap gestolen. Na speurwerk van de aangever bleek dat zijn gereedschap op Marktplaats te koop werd aangeboden in Nieuw-Lekkerland. De wijkagenten van Alblasserdam pakten de zaak, samen met de wijkagent van Molenlanden op, met als resultaat de aanhouding van een 33-jarige man uit Groot-Ammers. De man is aangehouden voor heling, zo meldt Politie Alblasserdam op Instagram. Het gereedschap is door de politie in beslag genomen. De recherche zal het onderzoek voortzetten. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Advertorial
NIEUW-LEKKERLAND – Vrijdagmiddag 1 maart 2019 mochten Juliën Boer en Evy Versteeg, zoon van Jan Kees Boer en dochter van Sandra Versteeg – de Jong en kleinkinderen van Ab Boer en Teus de Jong, meehelpen de officiële eerste paal te slaan voor het nieuwe pand van Jan Kees Boer Transport. Het nieuwe pand aan de Lekdijk 138 in Nieuw-Lekkerland, wordt gebouwd met het oog op duurzaamheid, denk hierbij aan een aardgasvrij pand met innovatieve warmtepompen. Als alles volgens planning verloopt, zal het pand eind september klaar zijn. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Advertorial
ALBLASSERDAM – In het kader van de Dorpskerkentour 2019 doet de bekende christelijke band Sela op zaterdag 23 maart 2019 Alblasserdam aan. Op uitnodiging van de Ontmoetingskerk en de Havenkerk geeft Sela die dag twee concerten in de Havenkerk aan de Ieplaan in Alblasserdam. Vanwege grote belangstelling is het avondconcert inmiddels al uitverkocht, maar voor de middag (15.00-17.15 uur) zijn nog een aantal kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij! Kaarten (€21,50;  €14,50 t/m 13 jaar) zijn te bestellen via deze website. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Advertorial
ALBLASSERDAM – Langs de Parallelweg in Alblasserdam worden binnenkort acht nieuwe energiezuinige en gasloze eengezinswoningenwoningen gebouwd. Afgelopen maand zijn de woningen in de verkoop gegaan en de helft is inmiddels al verkocht / onder optie. Dat betekent dat er nog vier woningen te koop zijn. De huizen worden onder de projectnaam ‘De 8 van Alblasserdam’ gebouwd op de locatie waar tot voorheen gymnastiekvereniging KDO gevestigd zat. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – Op zaterdag 9 maart 2019 geeft Koninklijke Fanfare Apollo in ‘Het Carillon’ in Nieuw-Lekkerland een voorjaarsoptreden waarbij alle onderdelen van de vereniging te beluisteren zijn. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.