Advertorial
ALBLASSERDAM – Langs de Parallelweg in Alblasserdam worden binnenkort acht nieuwe energiezuinige en gasloze eengezinswoningenwoningen gebouwd. Afgelopen maand zijn de woningen in de verkoop gegaan en de helft is inmiddels al verkocht / onder optie. Dat betekent dat er nog vier woningen te koop zijn. De huizen worden onder de projectnaam ‘De 8 van Alblasserdam’ gebouwd op de locatie waar tot voorheen gymnastiekvereniging KDO gevestigd zat.
De woningen hebben een woonoppervlakte vanaf 126 vierkante meter. Verder hebben ze drie tot vier slaapkamers en uitbouwmogelijkheden aan de voor en achterzijde. De huizen worden geleverd met compleet sanitair. Optioneel kan gekozen worden voor zonnepanelen voor een energieneutrale woning.

Prijs
Het project wordt ontwikkeld door De Lange en van de Berg. De huizen zijn exclusief in de verkoop bij Q Makelaars. De prijzen zijn vanaf € 335.000 V.O.N.

Meer informatie
Afspraken omtrent dit project kunnen al gemaakt worden. Meer weten? Vraag informatie aan via info@qmakelaars.nl of via het telefoonnummer 085-0406200.

Locatie
De oude locatie van gymnastiekvereniging KDO aan de Parallelweg in Alblasserdam is niet meer in gebruik door KDO. De vereniging is sinds september 2018 gehuisvest in de nieuwe sporthal Molenzicht op het terrein van korfbalvereniging CKC Kinderdijk.