Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for maart 4th, 2019

Gijs Beärda is baby van de maand februari geworden.

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand februari 2019 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen bezoekers een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Op de A15, ter hoogte van Ridderkerk, op de baan richting Rotterdam, zijn maandag 4 maart 2019 drie vrachtwagens op elkaar gebotst. Daarbij is flinke schade ontstaan. De drie chauffeurs bleven ongedeerd. Door de aanrijding is er inmiddels een flinke file ontstaan. Het verkeer staat nog tot vóór Alblasserdam vast. Het verkeer dat vanuit Alblasserdam / Gorinchem komt, kan niet de Parallelbaan van de A16 naar Rotterdam op, waarschuwt de ANWB. Bergingsbedrijf Barendregt is aanwezig om puin te ruimen en de vrachtwagens van de weg te halen.
Eerder in de middag werd de Noordtunnel bij Alblasserdam afgesloten in verband met een te hoge vrachtwagen. Ook daardoor ontstond file. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De sirenes, die iedere eerste maandag van de maand getest worden, zijn maandag 4 maart 2019 niet afgegaan in Alblasserdam. Ook in omliggende gemeenten in de regio’s Rotterdam Rijnmond en Zuid-Holland Zuid bleef het om 12.00 uur stil. De VeiligheidsregioZHZ laat weten: “Door een vergissing op onze regionale meldkamer zijn de sirenes maandagmiddag om 12:00 uur niet afgegaan. Om verwarring te voorkomen zijn de sirenes daarna ook niet meer aangezet.” Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Advertorial
ALBLASSERDAM – Comité Woord en Daad Alblasserdam organiseert op zaterdag 9 maart 2019 een zangavond in de Havenkerk, Ieplaan 9 te Alblasserdam. Op deze avond zingt het Christelijk mannenkoor ‘Eiland Urk’ onder leiding van Gerrit Schinkel. Het orgel wordt bespeeld door Hendrik van Veen en de piano door Hugo van der Meij. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Bij een flatwoning aan de Pieter de Hoochplaats in Alblasserdam is zondag 3 maart 2019 ingebroken. Dit gebeurde tussen 11.00 en 14.00 uur. De bewoner mist tot nog toe geen spullen. Mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met de inbraak te maken kan hebben, kunnen contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844.