Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for maart 2nd, 2019

ALBLASSERDAM – Een automobilist is zaterdag 2 maart 2019 met zijn auto uit de bocht gevlogen op de oprit naar de A15 bij Alblasserdam. Het ongeval gebeurde in de middag toerit naar de baan richting Rotterdam. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De inzittende bleek ongedeerd te zijn gebleven. De auto liep flinke schade op. Foto: Ton Brouw / Politie.

ALBLASSERDAM – De politie kreeg zaterdag 2 maart 2019 een melding over een hoogbejaarde vrouw die om hulp riep in Alblasserdam. Wijkagent Ton Brouw ging langs. Brouw vertelt: “Mevrouw vertelde dat de thuishulp niet was gekomen en dat zij uitgehongerd was. Ik heb gelijk een maaltijdje gemaakt. Nadat mevrouw haar buikje rond gegeten had, bleek dat thuiszorg een uur geleden was geweest en mevrouw eten had gegeven…”

Kees van der Staaij (derde van links) was in 2010 ook al eens op bezoek in Alblasserdam.

ALBLASSERDAM – Kees van der Staaij, voorman van de Tweede Kamerfractie van de SGP, zal maandag 11 maart 2019 de hoofdspreker zijn op een verkiezingsavond van SGP Alblasserdam. Deze avond, die vanaf 21.00 uur gehouden wordt in de Ds. Joannes Beukelmanschool aan de Rembrandtlaan 100 in Alblasserdam, staat in het teken van de komende Provinciale Statenverkiezing en de Waterschapsverkiezing. Naast Van der Staaij zullen Goos den Hartog (lijsttrekker SGP Waterschap Rivierenland) en Peter Verheij (nr. 5 kandidatenlijst Provinciale Staten) invulling geven aan deze avond.

ALBLASSERDAM – Vrijdag 1 maart 2019 is bij het spelen rondom een flat langs de Blokweerweg in Alblasserdam een step meegenomen. Arina de Vries, moeder van de eigenaar van de step meldt: “Hij heeft de step zelf bij elkaar gespaard met zijn zakgeld. Je snap: het verdriet is groot! Als iemand de step heeft gezien of ergens is tegengekomen, horen we het graag. Het is er één waarvan er niet veel rondrijden. Tips kunnen gestuurd worden naar [email protected]

Dankzij een tip van een oplettende lezeres is de step inmiddels weer terug bij eigenaar.