Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for februari 28th, 2019

ALBLASSERDAM – De SGP-fractie gaat inwoners van Alblasserdam raadplegen over het busvervoer. Sinds 9 december 2018 verzorgt Qbuzz het busvervoer in de regio Drechtsteden, Molenwaard en Gorinchem. Veel reizigers zijn geconfronteerd met problemen. In januari 2019 kreeg Qbuzz van de provincie Zuid-Holland een boete opgelegd van 300.000 euro als gevolg van falende dienstverlening. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De Noordtunnel bij Alblasserdam, richting Gorinchem, is donderdagmiddag 28 februari 2019 enige tijd afgesloten geweest na een hoogtemelding. Of er sprake is van een storing of dat de hoogtemelder is geactiveerd door een te hoge vrachtwagen wordt uitgezocht. Door de afsluiting is een file ontstaan. Omrijden kan via de Brug over de Noord.

ALBLASSERDAM – De politie heeft in de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 februari 2019 een 34-jarige bromfietser aangehouden in Alblasserdam. Dat meldt Politie Drechtsteden Buiten. De man uit Sliedrecht werd op de Edisonweg in Alblasserdam gecontroleerd door de politie. De bromfietser bleek 460 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht (ug/l)te blazen. Dat terwijl de grens 220 ug/l de grens is. De dertiger heeft naast een rijverbod een boete van 225 euro gekregen. Verder is de man aangemeld voor een Educatieve Maatregel Alcohol & Verkeer‎-cursus. De kosten hiervoor moet de drankrijder zelf betalen.