Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for februari 27th, 2019

ALBLASSERDAM – Achter het appartementencomplex in de Zwaluwstraat in Alblasserdam is gereedschap gevonden. Het gaat onder meer om een accuboor, schroevendraaiers, een mes en een waterpomptang. De politie denkt dat de spullen van diefstal afkomstig zijn en is daarom op zoek naar de eigenaar. Herkent u deze gereedschappen of bent u de eigenaar? Neem dan contact op met het basisteam Drechtsteden Buiten van de politie via het nummer 0900-8844. Deze gereedschappen staan geregistreerd onder het nummer: 2019060640.

ALBLASSERDAM – Het onderzoek naar de inhoud van de tank die op zaterdag 9 februari 2019 voor ernstige stankoverlast zorgde is nog niet klaar. Tijdens het stankincident heeft de Inspectie voor Leefomgeving en Transport (ILenT) monsters van de lading genomen. Deze worden door een gespecialiseerd bureau in opdracht van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid geanalyseerd. Deze analyse is van belang om vast te kunnen stellen wat er in de tank zat. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Advertorial
NIEUW-LEKKERLAND – Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Vind jij het leuk om te werken in de Molenlanden en Drechtsteden? Ben jij een ’technieker’ en zie jij een probleem als een uitdaging? Wij als Hol Installatietechniek zijn op zoek naar jou! Het gaat om servicemonteurs en onderhoudsmonteurs. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.