Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for februari 26th, 2019

NIEUW-LEKKERLAND – Zaterdag 2 maart 2019 wordt in de Dorpskerk van Nieuw-Lekkerland aan de Lekdijk 118 een benefietconcert gehouden voor evangelisatiewerk in Zuid-Limburg. Het concert begint om 19.30 uur en het thema van de avond is ‘thuiskomen’. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM- Een lijnbus heeft dinsdag 26 februari 2019 een bushokje omver gereden op de Van Eesterensingel in Alblasserdam. Er zijn geen gewonden. Wel veel schade. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een personenauto is in de nacht van maandag 25 op dinsdag 26 februari 2019 in vlammen opgegaan in Alblasserdam. De auto stond geparkeerd in de Hilmar J. de Haanstraat, ter hoogte van de Kinderboerderij. De eigenaar van de auto hoorde rond 04.45 uur een plof en zag daarna vanuit zijn woning dat zijn voertuig in brand stond. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Zendingsorganisatie Novo Rebento organiseert samen met Israëlwijn een wijnproeverij in Alblasserdam. Op vrijdag 8 maart 2019 kunnen geïnteresseerden tussen 20.00 en 22.00 uur wijnen, kazen en hapjes komen proeven in cultureel centrum Landvast in Alblasserdam. Het thema van de avond is ‘Wijn en de Bijbel’. De winst komt volledig ten goede aan de projecten van Novo Rebento in het Afrikaanse land Mozambique. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.