ALBLASSERDAM – Speelgoedwinkel Intertoys is deze week failliet verklaard. Klanten in Alblasserdam krijgen tot en met zaterdag 23 februari 2019 de mogelijkheid om hun Intertoys-cadeaukaart in te leveren. Vrijdag 22 februari waren er in de winkel in Alblasserdam problemen met het innemen van de ‘giftcards’. Dat meldt Intertoys Alblasserdam op Facebook. “Wij hebben enorm veel problemen ondervonden met het innemen van de giftcards. Neem van ons aan dat wij er alles aan doen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij vragen hiervoor uw begrip,” zo schrijft het bedrijf op Facebook.

Verder is te lezen: “Vooralsnog lijkt het erop dat de verstoring is verholpen en dat wij vandaag (zaterdag) voor het laatst uw giftcards kunnen accepteren. Ook willen wij u erop wijzen dat er op dit moment aangepaste ruil -en garantie voorwaarden hebben en wij u op dit moment niet de service kunnen/mogen bieden die u van ons gewend was. Wij zijn gebonden aan de regels die ons opgedragen worden door de curatoren. Wij vragen hiervoor uw begrip.”