ALBLASSERDAM – Op woensdag 6 maart 2019 hoopt journalist en presentator Hella van der Wijst te gast zijn bij boekhandel De Schuilplaats aan de Plantageweg in Alblasserdam. Van der Wijst komt op uitnodiging van de Havenkerk en Ontmoetingskerk, in samenwerking met boekhandel De Schuilplaats en uitgeverij Kok-Boekencentrum. Het thema ‘Troost’ zal centraal staan. Vragen die aan bod komen zijn: Wat is troost, en hoe werkt het? Hoe leef je met vragen waarop geen antwoord is? Waar vinden mensen troost? Waarom is het delen van verdriet zo belangrijk? Wat moet je als naaste wel en vooral niet zeggen?

Journalist en presentator Hella van der Wijst is onder meer bekend van het EO-programma Ik mis je. Van haar verscheen onlangs het boek Troost – als je iemand mist. Het boek is een weerslag van gesprekken bij het graf en de inzichten die deze gesprekken opleveren alsmede van inzichten van mensen die in  professionele context met troost bezig zijn.

Op 6 maart is er ruimte voor troostverhalen en voor troostinzichten, een interview in de stijl van ‘Ik mis je’. Livemuziek is er van zangeres Jolanda Huigen en gitarist Bert Nuninga. Het boek is te koop en kan worden gesigneerd.

Praktische informatie
Woensdag 6 maart. Aanvang 20:00 uur.  Plantageweg 13a. Entree: gratis, wel reserveren. Reserveren kan via Schuilplaatsboeken.nl, in de winkel of telefonisch: 078-6913068.