Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for februari 18th, 2019

ALBLASSERDAM – Afgelopen week zijn er weer bloemen gestolen vanaf begraafplaats De Oude Torenhof aan de Kerkstraat in Alblasserdam. Dittie Udo uit Alblasserdam bracht woensdag 13 februari 2019 een mooie boeket met roze en rode rozen naar het graf van haar dochter Ilse, die in 2014 op 27-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van longontsteking. Vrijdag bleken de bloemen te zijn verdwenen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Vrijwilligers van de Stichting Groene Long en van knotploeg De Kievit hebben respectievelijk zaterdag 16 februari 2019 en maandag 18 februari wilgen en bomen geknot in Alblasserdam. Bij De Groene Long gingen zaterdag 22 vrijwilligers recreatiegebied Het Lammetjeswiel in om daar te knotten. De ochtend werd afgesloten met een lunch, een ei en Groene Long-soep. Maandag gingen de vrijwilligers van Knotploeg De Kievit aan de slag langs de Molenkade en Blokweerschekade in Alblasserdam. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – De politie heeft zondag 17 februari 2019 ambulancepersoneel geassisteerd bij een melding in de Hoogaarslaan in Nieuw-Lekkerland. Tegen de avond kreeg een tienermeisje een psychose en een agressieaanval, zo laat familie van het meisje weten. In eerste instantie probeerde de familie het meisje in bedwang te houden. Later werd 112 gebeld. Drie politiewagens en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Na een uur was de situatie onder controle en werd het meisje per ambulance meegenomen. De tiener krijgt passende hulp geboden. Het busverkeer heeft enige vertraging opgelopen, omdat twee bussen de ambulance op de Hoogaarslaan niet konden passeren. Foto: Stefan van Aarle. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie heeft zondagmiddag 17 februari 2019 een alcoholcontrole gehouden op de Edisonweg in Alblasserdam. 77 bestuurders werden gecontroleerd. Niemand bleek teveel alcohol te hebben gedronken. Dat meldt wijkagent Patricia Hagenaar op Twitter. Eén (ervaren) bestuurder had wel alcohol genuttigd, maar bleef binnen de wettelijke grens van 220 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht. Foto: archief.

ALBLASSERDAM – Het Alblasserdamse koor Inspire2LiveChoir heeft na afloop van het koorconcert in De Bron te Hardinxveld-Giessendam afgelopen zaterdag een cheque overhandigd van € 18.500 aan een vertegenwoordiger van Support Casper, de stichting Overleven met Alvleesklierkanker. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.