Advertorial
ALBLASSERDAM – Hoveniersbedrijf Budget Groenprojecten uit Alblasserdam verwacht in de komende maanden weer veel aanvragen voor de aanleg van tuinen.  “Zeker nu er in Alblasserdam veel straten worden opgehoogd, verwachten wij een stijging van de aanvragen. Wij adverteren daarom in februari al om de aanleg van de tuinen beter te spreiden over het jaar, zodat wij geen ‘nee’ hoeven te verkopen op de piekmomenten,” vertelt Jan-Willem van den Breevaart van Budget Groenprojecten.

Hoveniersbedrijf Budget Groenprojecten uit Alblasserdam is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de tuinaanleg. Met ruim twaalf jaar ervaring als vakbekwaam hovenier weet u dat u een ervaren en gediplomeerd vakman in huis haalt. Jan-Willem: “Met passie voor tuinen en door creatief denkwerk weten wij mooie tuinen te realiseren tegen een aantrekkelijk tarief. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van de geleverde arbeid en materialen, leveren wij nu zelfs één jaar garantie! Ook is het bij ons mogelijk om deelwerkzaamheden zelf uit te voeren of om te assisteren tijdens de aanleg van de tuin. Wij focussen ons op tuinen vanaf 40m2 tot 1000m2 en maken ook ontwerpen in samenwerking met de klant; optioneel tegen meerprijs uitgevoerd door een architect.”

Waarom nu deze advertentie in februari?
“Wij adverteren daarom in februari al om de aanleg van de tuinen beter te spreiden over het jaar, zodat wij geen ‘nee’ hoeven te verkopen op de piekmomenten. Zeker nu er in Alblasserdam veel straten worden opgehoogd, verwachten wij een stijging van de aanvragen. Het probleem is dat er op de piekmomenten te weinig vakmensen beschikbaar zijn, omdat er een tekort is aan hoveniers. Dit is een landelijk probleem. Door een betere spreiding, wordt de piek minder hoog, zodat wij  u niet hoeven teleurstellen. Doordat wij vanaf nu maar liefst een jaar garantie bieden, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden. U kan ook alvast een aanvraag doen voor het voorjaar, zodat wij nu een offerte kunnen maken en de werkzaamheden in het voorjaar uitvoeren. Bij grote projecten is er een korting op het materiaal bespreekbaar, vraag naar de voorwaarden.”

De klant centraal…
Hovenier Jan-Willem vervolgt: “Het mooiste in ons vak is onze klant te verrassen met originele invalshoeken en creatieve ideeën zoals je van een vakman mag verwachten. Denk bijvoorbeeld aan de wens van een klant om een onderhoudsvrije tuin te hebben. Nu zou je simpel kunnen stellen dat je een tuin totaal bestraat en weinig of geen groen gebruikt. Wij geven meestal het advies om in dat geval toch wat groen te gebruiken, alleen dan in de hoogte. Denk aan hagen of hedera-schermen. Ook is het mogelijk om de bestrating in te vegen met onkruidwerend voegzand, zodat het een sterk remmende werking heeft tegen onkruid. In sommige situaties is het niet nodig om bestrating te vernieuwen, maar kan er gekozen worden voor herbestraten, zodat er geen puin afgevoerd te worden en er geen kosten zijn voor nieuwe tegels.”

Verder kan Budget Groenprojecten tuinen rolstoelvriendelijk en kindvriendelijk maken. “Bij het eerste gesprek inventariseren we de wensen en eisen, zodat wij daar met het ontwerp en uitvoering van de tuin rekening mee kunnen houden,” aldus Jan-Willem.

Kwaliteit
Bij Budget Groenprojecten wordt altijd gewerkt met hoogwaardige machines in goede staat, zodat er op veilige wijze goede werkkwaliteit geleverd kan worden met een hoge productie. Voor de gebruikte materialen geldt dat Budget Groenprojecten altijd kwaliteit levert. Denk dan aan standaard rvs-schroeven en rvs L-beslag. Uiteraard geldt dat ook voor zand/grond/grind. Jan-Willem: “Dit nemen wij af bij een grote partij die garant staat voor de kwaliteit van de grondstoffen. Ook leveren wij hardhout van goede kwaliteit. Dus: vrijwel rechte palen met een hoog percentage kernhout. Bij sommige internetaanbieders is de kwaliteit minder belangrijk dan de prijs, zodat er bijvoorbeeld meer spinthout inzit dan bij onze leverancier of dat er kromme palen/schuttingdelen geleverd worden die nauwelijks te gebruiken zijn. Door jarenlange ervaring is er veel vakkennis aanwezig zodat wij in elke situatie een passende oplossing vinden. Ook werken wij samen met getalenteerde hoveniers die ieder op zijn eigen werkgebied gespecialiseerd is, zodat wij beslagen ten ijs komen en met originele ideeën en oplossingen komen.”

Wateroverlast
Mocht er in de tuin sprake zijn van wateroverlast of verwacht u dit te krijgen, dan kan het hoveniersbedrijf dat meenemen met de tuinaanleg. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van drainage of waterbuffers. “Hier hebben wij nieuwe technieken voor in huis, zodat ze onzichtbaar zijn in uw tuin, terwijl er wel veel capaciteit is om overtollig water tijdelijk op te slaan!”

Transparant tarief
Wij werken op basis van een uurtarief van 32 euro ex btw, inclusief alle benodigde gereedschappen en kleine machines, zoals trilplaat en kettingzaag. Er worden geen voorrijkosten berekend. U betaalt pas als wij er zijn. Dit geldt voor het werkgebied in een straal van 25km.”

Rupsdumper
“Recent hebben wij een nieuwe zelfladende rupsdumper aangeschaft, die de arbeidstijd en fysieke belasting vermindert. Deze machine kan in principe overal doorheen. Door smalle gangen en poorten, maar ook door ruw terrein. De dumper wordt gebruikt om zand/grond en puin te transporteren en op te laden. Voor deze rupsdumper rekenen wij 100 euro ex btw per dag, inclusief diesel en transport. Vooraf rekenen wij in de vrijblijvende offerte hoeveel effectieve dagen de dumper gebruikt wordt, zodat u niet teveel betaalt, en het voordeliger is om deze machine in te zetten. (machinekosten vs loonkosten). Met de ingebruikname van deze machine weten wij de arbeidstijd te verkorten, zodat per saldo de aanneemsom lager wordt en onze concurrentiepositie verbetert! Wij gaan voor de beste deal! Dus goede kwaliteit, tegen een redelijke prijs. Voor de aanleg van de tuin werken wij met vaste prijzen, zodat voor beide partijen duidelijk is wat de kosten zijn en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Ook is het dan eenvoudig prijzen vergelijken met andere aanbieders. Let wel op of zij ook een jaar garantie geven!”

Bedrijfsauto
Verder is er onlangs een betere bedrijfsauto aangeschaft. “Een leuke auto, voor niet al te veel geld… Zodat wij onze tarieven betaalbaar kunnen houden voor u als klant.

Nieuwe website
Inmiddels is er een nieuwe website gerealiseerd, www.budgetgroenprojecten.nl “Op deze site laten wij zien wat wij voor u kunnen betekenen. Verder staan er op de site diverse foto’s van verschillende tuinen, zodat u alvast inspiratie op kunt doen. Uiteraard staan wij open voor uw  ideeën, zodat u een eigen bijdrage kan leveren aan uw tuin.”

Budget Groenprojecten is telefonisch bereikbaar via het nummer 0633931204