ALBLASSERDAM – Muziekvereniging Excelsior in Alblasserdam geeft 16 februari 2019 een snerconcert in de Elthetokerk in Alblasserdam. Het is de eerste activiteit van het jaar, waarin de harmonievereniging 125 jaar bestaat. Onder het genot van een kopje koffie, thee of erwtensoep, kan het publiek luisteren naar onder andere Alpina Saga van Thomas Doss, Tina Turner medley gearrangeerd door Anthony Kosko en filmmuziek van Anastasia gearrangeerd door Larry Clark. Het concert staat onder leiding van dirigent Dominique Capello. Aanvang 10.30 uur. Lokatie Elthetokerk Alblasserdam. Toegang gratis.

Binnenkort verzorgt een docente van Excelsior gedurende een aantal weken de muzieklessen op ‘t Nokkenwiel. Later in het jubileumjaar staat onder andere nog het openluchtconcert op 8 juli, medewerking van feestband De Meulemakkers tijdens het Havenfestival op 21 september, een reünie en 2 november het grootse jubileumconcert op de agenda.

Voor meer info kijk op de facebookpagina van muziekvereniging Excelsior.