ALBLASSERDAM – Met dank aan een oplettende lezer is donderdag 7 februari 2019 de scooter die dinsdag 5 februari werd gestolen, teruggevonden. De Piaggio Zip stond op een volkstuin bij Volkstuinvereniging De Blokweer aan de Molensingel in Alblasserdam en werd daar door iemand opgemerkt, die het artikel over de diefstal had gelezen. De eigenaar werd in kennis gesteld en inmiddels is de scooter opgehaald. Het is nog steeds onduidelijk wie het voertuig dinsdagavond heeft meegenomen uit de Prins Bernhardstraat in Alblasserdam.

Omdat aan de scooter voor ongeveer 300 euro is beschadigd, wil de eigenaar graag in contact komen met degene die de tweewieler heeft gestolen en op de volkstuin heeft gezet. “Anders schakelen we de politie,” aldus de eigenaar.

Mensen die meer weten over de diefstal, kunnen zich, net als de scooterdief, melden bij de eigenaar via het nummer 06-22861357.