Advertorial
ALBLASSERDAM – De kapsalon van Coiffure Monique aan de Van Hogendorpweg in Alblasserdam is dinsdagavond 5 februari 2019 feestelijk heropend. In de afgelopen week is de hele kapsalon verbouwd en gemoderniseerd. Alles is vernieuwd. Eigenaresse Monique Romijn had vooraf de wens dat haar zaak hip, stoer, trendy en huiselijk zou worden en dat is meer dan gelukt. “Het is nu bijna té chique geworden,” lacht Monique.

Alles nieuw
Monique Romijn was net twintig toen zij in Alblasserdam haar eigen salon begon. Inmiddels werken er in de zaak acht kapsters en komen de klanten van heinde en ver om zich bij Coiffure Monique te laten knippen. Bijna de helft van de klanten komt van buiten het dorp naar Alblasserdam om zich hier te laten knippen. Monique vertelt: “Er was alleen één ding: mijn salon voldeed niet meer aan mijn wensen. Het pand straalde niet meer uit wat wij doen en wie wij zijn en daarom was het tijd voor een grote verbouwing.” Hier en daar een aanpassing was niet voldoende. Alles werd aangepakt. “De indeling, de kleuren, het logo, de wasbakken, de vloer, binnen, buiten, alles. Er is geen centimeter in de zaak waar we niet aangezeten hebben. Ook onze website is vernieuwd, waardoor het nu nog makkelijker is geworden om ook online een afspraak te maken.”

Gebak
Dinsdagavond 5 februari 2019 werd vanaf 19.30 uur met alle betrokkenen gevierd dat de verbouwing achter de rug is. Vanaf 6 februari wordt de metamorfose gevierd met de klanten. “Die komen uiteindelijk toch op de eerste plaats. In de komende vijf weken hebben we voor elke klant gebak. Verder krijgt elke klant een leuke attentie en zoals altijd bieden we in de zaak niet alleen goede service, maar ook een heerlijke kop cappuccino, thee of met de koude dagen warme chocomel aan,” aldus Monique.

Hecht team
Coiffure Monique bestaat uit een hecht team van acht kapsters waar een goede sfeer en gezelligheid voorop staat. Monique: “Mijn meiden zijn echt leuk. Ze doen altijd voor 2000 procent hun best. Door het volgen van workshops in onder andere barberhair, kleurtechnieken en haarverlenging zijn de kapsters altijd op de hoogte van de laatste trends en gadgets. Ons streven is om de laatste mode nét iets eerder te weten dan de klant, uiteindelijk is maar één ding belangrijk een tevreden en blije klant. We geven daarom ook altijd een eerlijk en professioneel advies.”

Online afspraak maken
Op de vernieuwde website van de kapsalon coiffuremonique.nl zijn de prijslijst en openingstijden te vinden. Verder kunnen klanten zelf hun afspraak inplannen. Uiteraard kan dit ook nog steeds telefonisch via het nummer 078-6918737.  Coiffure Monique is hier te volgen op Instagram en hier op Facebook.

Tekst en foto’s: Peter Stam.

Monique Romijn in haar vernieuwde kapsalon in Alblasserdam.