Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for februari 1st, 2019

ALBLASSERDAM – Zo’n honderd kinderen en ouders hebben vrijdagavond 1 februari 2019 een nachtwandeling gemaakt door Alblasserdam. Deze tocht door de duisternis was een van de vijftig activiteiten uit het natuurpaspoort dat alle basisschoolleerlingen in Alblasserdam in oktober vorig jaar ontvingen. De deelnemers, veelal op laarzen of wandelschoenen en ‘gewapend’ met zaklampen, vertrokken vanaf het clubgebouw van de scouting aan de De Savornin Lohmanweg in Alblasserdam. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM  – Bij een woning aan de Van der Leestraat in Alblasserdam afgelopen woensdag, 30 januari 2019, ingebroken. De inbraak vond tussen 16.45 uur en 19.30 uur plaats via een raam aan de achterzijde van het huis. Er werden onder meer een laptop, horloges en mobiele telefoons buitgemaakt. De eigenaar en de politie komen graag in contact met mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met de inbraak te maken kan hebben. De tips kunnen doorgegeven worden via 0900-8844.

ALBLASSERDAM – Twee politieagenten hebben vrijdagavond 1 februari 2019 een man gered uit een sloot langs het Elsenpad in Alblasserdam. Rond 18.45 uur raakte een verwarde man te water. Politie, brandweer en ambulance werden opgeroepen om de man te redden. De brandweer en de ambulance werden naar de verderop gelegen Willem de Zwijgerlaan gestuurd. Niet veel later vonden twee agenten de te water geraakte Alblasserdammer als eerste. Zij gaven vervolgens de juiste locatie door. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De 58-jarige man uit Alblasserdam die in maart 2018 werd veroordeeld tot een celstraf, omdat hij seks heeft gehad met een verstandelijk gehandicapte vrouw(22) uit Alblasserdam, is in hoger beroep opnieuw veroordeeld. De man was het in 2018 niet eens met de uitspraak van de rechtbank en ging in hoger beroep in de hoop vrijgesproken te worden. Het gerechtshof kwam deze week echter tot dezelfde conclusie als de rechtbank en legde dezelfde straf: 2 jaar celstraf, waarvan acht maanden voorwaardelijk. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.