ALBLASSERDAM – Christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria heeft een bedrag van 500 euro overhandigd aan Voedselbank Alblasserdam. Het geld was bijeengebracht tijdens het “Music & Motion” top2000 concert van de Melody Percussion Band van Soli op 8 december 2018.

Tijdens de pauze van dit concert vroegen voorzitter David van Kwawegen (Soli) en Carmen Struik (Voedselbank) de aanwezige bezoekers om geld te doneren voor het werk van de voedselbank. Een mooi bedrag werd door de aanwezigen in de collectebussen van de voedselbank gedoneerd, dit bedrag is door Soli, met dank aan de sponsoren aangevuld vanuit de baten van het concert.

De muzikanten van Soli vonden het al bij de start van de organisatie een goed idee om naast het muzikale deel ook een goed doel te koppelen aan het concert. Een leuke samenwerking vloeide hier uit voort. De cheque van 500 euro werd tijdens de repetitie avond van de MPB in bijzijn van de muzikanten overhandigd.