59-jarige voetganger gewond na aanrijding bij Hornbach in Alblasserdam

ALBLASSERDAM – Een 59-jarige man uit Papendrecht is vrijdagavond 18 januari 2019 gewond geraakt bij een aanrijding op het terrein van bouwmarkt Hornbach aan de Kelvinring in Alblasserdam. De voetganger liep over het terrein en werd over het hoofd gezien door een automobilist. De Papendrechter liep een hoofdwond op. Medewerkers van de bouwmarkt boden eerste hulp en regelden het verkeer. De vijftiger is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

 

 

5 reacties

 1. Geen idee hoe dit geval heeft kunnen gebeuren, maar mijn ervaring daar is, voetgangers denken vaak die auto stopt wel.
  Tenzij je op de voetgangersoversteekplaats loopt, moet je gewoon uit je doppen kijken.

 2. Overal bij de winkels word te hard gereden ,haast is de reden het winkelen
  heeft te lang geduurt of te lang staan ouwe hoeren in het gang pad?

 3. Er wordt verschrikte hard gereden daar op het parkeer plaats
  Ben ook en bijna geraakt door een mede klusser
  Iedereen heeft haast boos omdat ze dingen zijn vergeten moet weer terug
  Verschrikkelijk druk bij de kassa
  Doe eens lekker relacs mensen
  Klussen moet een hobby zijn

 4. Tenzij je niet op de voetgangersoversteekplaats daar loopt moet je zelfs extra goed uit je doppen kijken. Een aantal automobilisten rijd daar gewoon te hard, hebben allemaal teveel haast, vooral daar waar het is gebeurd ter hoogte van de fietsenstalling rekken. Ik kom daar vaak met de fiets en kan soms het haastige verkeer daar amper ontwijken, vooral wanneer het druk is. Dus doe allemaal eens wat minder gehaast. Haastige spoed is zelden goed, en een ongeval zit in een klein hoekje en is daar zo gebeurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *