ALBLASSERDAM – Een man is maandagochtend 14 januari 2019 een achtertuin van een woning aan de Vondellaan in Alblasserdam ingeslopen en heeft daar een vrouw bespied. De man deed rond 06.30 uur de poort open en sloop daarna richting de achterdeur van het huis, zo is te zien op de camerabeelden. In de keuken van de woning stond op dat moment een vrouw in haar nachtkleding de vaatwasser uit te ruimen. De man gluurde naar binnen, probeerde onder het nachthemd van de vrouw te kijken. Ook probeerde hij foto’s of filmpjes te maken.

Toen de vrouw wat hoorde en naar buiten keek, rende de man via de poort de tuin uit.

De vrouw die zich ernstig in haar privacy aangetast voelt, wil graag weten wie de man is. Er zal ook aangifte worden gedaan bij de politie.

Mensen die weten wie de man is, kunnen hun tips doorgeven via info@alblasserdamsnieuws.nl of 0640092253. Ook de gluurder zelf kan zich via deze weg melden. Via de politie zijn tips welkom via 0900-8844 en anoniem kan er getipt worden via 0800-7000.

Aanvulling:

Doordat het buiten nog donker was, stond de camera op de infraroodstand. Hierdoor lijkt het of de gluurder lichte kleding aan heeft. Het gaat echter juist om donkere kleding.