Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for januari 12th, 2019

NIEUW-LEKKERLAND – Justitie heeft deze week tegen een 41-jarige beveiliger uit Nieuw-Lekkerland een werkstraf van 180 uur een voorwaardelijke celstraf van een maand geëist. De man heeft zich volgens het Openbaar Ministerie op 25 februari 2018 schuldig gemaakt aan de mishandeling van een toen 19-jarige jongeman uit Sliedrecht. De vermeende mishandeling vond plaats tijdens een feest van Qmusic in zalencentrum De Lockhorst in Sliedrecht. Volgens diverse getuigen werd de 19-jarige bont en blauw geslagen door twee beveiligers, nadat de tiener een ruzie aan het sussen was. De Sliedrechter werd per ambulance weggebracht. Hij bleek een gebroken jukbeen, een gebroken neus en een blauw oog opgelopen te hebben. De twee beveiligers die volgens justitie verantwoordelijk zijn voor de mishandeling ontkennen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie is in de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 januari 2019 met spoed naar de Troelstrastraat in Alblasserdam gereden voor twee meldingen die ongeveer tegelijkertijd binnenkwamen. Dit resulteerde erin dat de straat vol met politie stond. De eerste melding was rond 02.00 uur. Een vrouw belde de politie omdat een man, waar zij een relatie mee heeft, niet meer wilde vertrekken uit haar woning aan de Troelstrastraat. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – In de Grote Kerk aan het Cortgene in Alblasserdam wordt vrijdag 18 januari 2019 een zangavond gehouden. Aan deze muzikale avond werken de The Martin Mansformation, het koor IKK Nieuwpoort-Langerak, Jan Rozendaal (orgel) en Hugo van der Meij (piano) mee. De toegangsprijs is vijf euro per persoon. Kinderen tot twaalf jaar mogen gratis naar binnen. De zangavond start om 19.30 uur. De collecte die wordt gehouden is bestemd voor noodhulp in Indonesië via de stichting Woord en Daad. Foto: Erwin Vorenhout.