Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for januari 11th, 2019

NIEUW-LEKKERLAND – Zo’n 200 mensen uit Nieuw-Lekkerland hebben donderdagavond 10 januari 2019 meegedaan aan het politiespel ‘Boef in de Wijk’. Het spel werd samen met de politie gespeeld in de straten van Nieuw-Lekkerland, waar een ‘boef’ zich had verstopt. Agenten Nienke Gorissen en Gerco Gijsbers verzonden tijdens het spel via Whatsapp en via Twitter tips over verdachte personen en situaties op verschillende locaties in Nieuw-Lekkerland. Het spel werd vier keer gespeeld en vier keer werd de boef ontmaskerd. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een 56-jarige vrouw uit Alblasserdam is vrijdagavond 11 januari 2019 gewond geraakt bij een aanrijding op de Plantageweg in Alblasserdam. De vrouw stak lopend de weg over en werd daarbij geraakt door een auto. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De vrouw had met name last van haar voet. De Alblasserdamse door de ambulance meegenomen. Of de enkel / voet gebroken is, is nog niet bekend. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een 28-jarige man uit Alblasserdam is vrijdagmiddag 11 januari 2019 door de meervoudige kamer van de Rotterdamse rechtbank veroordeeld tot een werkstraf van 240 uur en een voorwaardelijke celstraf van een half jaar. De Damdorper heeft zich volgens de rechtbank schuldig gemaakt aan het bezit van cocaïne, een pistool en 47 kogels. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Twee vrachtwagens zijn vrijdagmiddag 11 januari 2019 op elkaar gebotst op de A15 bij Alblasserdam in de richting van Rotterdam.  De voorste vrachtwagen was zo’n twintig centimeter hoger dan is toegestaan bij de Noordtunnel. Daardoor werd de hoogtemeter voor de tunnel geactiveerd, sprongen de verkeerslichten op rood en gingen de slagbomen dicht. De vrachtwagenchauffeur, die een lading beton bij zich had, remde vervolgens stevig af. De vrachtwagenchauffeur erachter kon het niet voorremmen en botste tegen zijn voorligger. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.