Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for januari 9th, 2019

ALBLASSERDAM  – Sportcentrum Blokweer in Alblasserdam heeft deze week uit handen van wethouder Dorien Zandvliet de zilveren oorkonde van Team Fit uitgereikt gekregen. In de afgelopen periode werd bij Blokweer gewerkt aan het gezonder maken van de kantine. Voor kinderen ligt er fruit en er worden gezondere keuzes aangeboden in de kantine. Drinkwater is er gratis. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De SGP in Alblasserdam is via haar website gestart met een enquête over het scheiden van afval in Alblasserdam. Volgens de partij gaat het scheiden van afval, dat meteen ook weer dient als grondstof voor nieuwe producten, steeds beter, maar is er tot 2020 nog een lange weg te gaan om ervoor te zorgen dat Alblasserdammers maximaal honderd kilo restafval per jaar produceren. In het afgelopen jaar produceerde iedere inwoner van Alblasserdam gemiddeld 178 kilo restafval. De SGP-fractie is benieuwd naar de ervaringen van inwoners als het gaat om het scheiden van afval / grondstoffen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – Een jonge vrouw is woensdag 9 januari 2019 met haar auto te water geraakt langs de Zijdeweg bij Nieuw-Lekkerland. De automobiliste reed richting Oud-Alblas en wilde een voertuig inhalen. Al snel bleek dat niet te gaan lukken. De vrouw deed een stuurcorrectie naar rechts en raakte daardoor van de weg. De bestuurster kwam in de naastgelegen sloot tot stilstand. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.