ALBLASSERDAM – De politie heeft zaterdagavond 5 januari 2019 een busje klemgereden op de Randweg in Alblasserdam. De bestuurder was volgens een woordvoerster van de politie betrokken bij een melding van huiselijk geweld in de Willem de Zwijgerlaan in Alblasserdam. De bestelwagen werd door de politie geramd en de bestuurder werd vervolgens uit het voertuig gehaald en in de boeien geslagen. De man was volgens de politie erg agressief.

De bestuurder is door de politie meegenomen naar het politiebureau. Eén van de bewoonsters uit de Willem de Zwijgerlaan is later thuis door de politie opgehaald en naar het politiebureau in Alblasserdam gebracht. De geramde bestelwagen, die aan de zijkant beschadigd is geraakt, is in een naastgelegen woonwijk geparkeerd. De politiebus die tegen de zijkant van het voertuig botste, raakte beschadigd, maar kon nog wel rijden.

Later volgt mogelijk nog meer informatie.

 

Deze foto is gemaakt door Sophie Zonneveld.