ALBLASSERDAM – Jongeren uit de Alblasserdamse Ichthuskerk gaan vrijdag 4 januari 2019 kerstbomen ophalen in Alblasserdam. Voor vijf euro wordt een kerstboom bij mensen thuis opgehaald. Van de opbrengst wordt een Day Care Center gerestaureerd in Moldavië. Simon van der Rhee vertelt: “We hopen van de zomer met dertig jongeren vanuit de Ichthuskerk een Day Care Center te restaureren in Moldavië. Hier gaan wij aan de slag voor een compleet nieuw dak.”

Van der Rhee vervolgt: “Dit doen wij voor de ouderen en de kinderen uit het dorp. Zij komen hier bijeen om les te krijgen en activiteiten te doen. Voor de ouderen is dit een ontmoetingsplaats. Zonder dit center is er niks voor deze mensen uit het dorp. Het is dus erg noodzakelijk dat het dak gerestaureerd wordt en dat het weer opengesteld kan worden voor deze mensen. Wij zetten nu acties op om geld in te zamelen voor ons project, waaronder deze kerstbomenophaalactie.”

Mensen die hun kerstboom vrijdag op willen laten halen, kunnen hun adres mailen naar simonvdrhee@hotmail.com