Showroom in Kampen

Advertorial
ALBLASSERDAM – Als landelijk werkende leverancier op het gebied van haarden en kachels staat bij Warmtestore persoonlijke aandacht en een perfecte service op nr. 1,  om deze redenen hebben wij besloten om in samenwerking met Home-haarden een regionale vestiging te openen met de laatste trends op het gebied van gashaarden, houtkachels en elektrische sfeerhaarden.

Historie
Al zeventien jaar timmert Warmtestore, uw haardenspecialist in Nederland, aan de weg als grootste haardenzaak van Nederland. De grootste kracht achter het succes is het jong en gedreven team dat service hoog in het vaandel heeft staan en in het ontzorgen heel ver gaat. Zover dat wij zelfs de meubels, vloeren en deuren die in de showroom worden getoond, voor de klant kunnen leveren. Wij zijn u niet alleen online van dienst, maar ook in één van onze showroom bezoek adressen op verschillende plaatsen in Nederland.

Nevenvestiging
De nevenvestiging van Warmtestore en Home-Haarden in Alblasserdam is geopend om de klanten in dit gebied nog sneller en persoonlijker van dienst te kunnen zij, de showroom biedt alles aan op het gebied van haarden, kachels, maatwerk meubelen en meer!  U vindt hier namelijk niet alleen de warmte voor in huis, ook kunt u hier terecht voor exclusieve wand- en vloerafwerking van Studio3XS, de formule die eveneens ontwikkeld is door de eigenaren van Warmtestore. In de showroom treft u moderne betonlook gietvloeren en luxe visgraat PVC vloeren, daarnaast zijn de wanden afgewerkt met hoogwaardige producten

De showroom in Alblasserdam is huiselijk ingericht, en biedt u alles biedt om uw ultieme woonwensen te vervullen.

Advies aan huis.

Voor de aanschaf van een haard of kachels gaat u niet over 1 nacht ijs, wij van Warmtestore – Homehaarden komen daarom graag bij u aan huis om u te voorzien van persoonlijk advies en u te adviseren over de mogelijkheden, hierbij bieden wij u zelfs de mogelijkheid om met behulp van een virtual reality bril door onze showroom te wandelen, een unieke ervaring om een goed beeld te krijgen van alle mogelijkheden.

Bezoek onze showroom
U kunt de showroom bezoeken aan de Kamerlingh Onnesweg 18 te Alblasserdam. Of bezoek www.warmtestore.nl of www.home-haarden.nl voor meer informatie.

Als er verder nog vragen en-/of opmerkingen zijn, neem dan gerust contact op.