ALBLASSERDAM –Deze week heeft projectontwikkelaar Herkon de allerlaatste woning in de wijk Hof & Singel in Alblasserdam overgedragen aan de nieuwe bewoners. Met de oplevering van dit laatste appartement is de ontwikkeling van de wijk Hof & Singel definitief afgerond. Om dit moment te vieren, overhandigde wethouder Peter Verheij de symbolische sleutel aan de nieuwe bewoners van de laatst opgeleverde woning.

Nadat in 2012 gestart werd met het eerste deelproject, werden in de afgelopen jaren in totaal 78 woningen in fasen gerealiseerd. De wijk biedt een grote verscheidenheid aan woningtypen, zo zijn er rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, levensloopbestendige woningen en als sluitstuk het appartementencomplex.

Wethouder Peter Verheij: ‘De oplevering van het laatste appartement markeert de afronding van de wijk Hof en Singel. Dankzij creativiteit en samenwerking is een mooie wijk Hof en Singel ontwikkeld die een waardevolle toevoeging aan mooi wonen in Alblasserdam vormt’.

De komende weken worden de laatste werkzaamheden rondom het appartementengebouw door Hak BV uitgevoerd. Dit betreft onder andere het aanbrengen van de groenvoorzieningen en de openbare verlichting.