OUD-ALBLAS – De man die vrijdagavond 7 december 2018 de benen nam na een ernstige aanrijding op het Westeinde in Oud-Alblas, is nog steeds niet aangehouden. Volgens de politie wordt er nog steeds naar de man gezocht. In eerste instantie hadden agenten er goede hoop op de man snel te kunnen aanhouden. Het ongeval gebeurde 7 december rond 23.00 uur. Volgens getuigen reed de gevluchte automobilist ‘idioot hard’ en haalde hij voorafgaand aan het ongeval diverse auto’s in. Na de botsing ging de bestuurder uit de lichtgrijze auto er rennend vandoor, zonder zich verder te bekommeren om de 40-jarige Rotterdammer die in de andere auto met ernstige verwondingen zat.

Omstanders en de politie boden eerste hulp aan de gewonde Rotterdammer. De man, die geen gordel droeg, had onder meer hoofdletsel, doordat hij met zijn hoofd tegen de voorruit was geknald. Verder is de man met zijn borst en buik tegen het stuur geklapt. De veertiger is met diverse verwondingen met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht.

Naar de gevluchte bestuurder uit de andere auto is nog een tijd gezocht. De man was rennend Oud-Alblas in gegaan.

Gesprekken met de Alblasserdamse kentekenhouder van de auto hebben nog niet geleid tot de gevluchte bestuurder.

Heeft u meer informatie over wie er op 7 december achter het stuur zat van de grijze Suzuki? Bel dan de politie op het nummer 0900-8844. Anoniem tippen kan via 0800-7000.