ALBLASSERDAM – Muziekvereniging Excelsior uit Alblasserdam houdt dit jaar de oliebollenverkoop niet, zoals andere jaren, op het Wilgenplein, maar op de parkeerplaats tegenover de Touwbaan langs de Van Hogendorpweg in Alblasserdam. De oliebollen worden door de leden van muziekvereniging Excelsior gebakken. De opbrengst wordt gebruikt voor het onderhoud en de aanschaf van de muziekinstrumenten. Op maandag 31 december staat de kraam er van 9.00 tot 16.00 uur.

OUD-ALBLAS – Op maandag 31 december 2018 bakt de rommelmarktcommissie van Oud-Alblas weer oliebollen en appelbeignets. De opbrengst is dit jaar bestemd voor de plaatselijke Groen van Prinstererschool en Pastoraal Diaconaal Centrum De Herberg te Oosterbeek. Oud-Alblassers ontvangen binnenkort een bestelformulier. De oliebollen en appelbeignets zijn ook te bestellen door te bellen met T. F. Gelderblom via het nummer 0184-691255 of te mailen naar tfgelderblom@solcon.nl De bestelling wordt in de loop van Oudejaarsdag bij mensen thuis bezorgd. Afhalen kan ook. Dit kan bij de Ambachtstraat in Oud-Alblas.