ALBLASSERDAM – In de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 december 2018 heeft er bij de Oude Torenbrug in Alblasserdam een vechtpartij plaatsgevonden. Het ging er zo hard aan toe dat passanten 112 belden. Niet veel later kwamen diverse politiewagens en een ambulance ter plaatse voor hulp.

De vechtersbazen werden echter niet aangetroffen. Er werd tussen 02.15 en 03.00 uur nog in de naastgelegen wijk gezocht, maar ook daar werd niemand meer aangetroffen. Voor zover bekend heeft niemand aangifte van mishandeling gedaan.

Dronken ouderen
Wel werden ter hoogte van de Wensveenrotonde in Alblasserdam drie zwaarbeschonken ouderen aangetroffen. Een bejaarde man en een bejaarde vrouw lagen en liepen samen met een vrouw van middelbare leeftijd in de regen op straat.  Twee personen hadden verwondingen aan hun gezicht en handen opgelopen, doordat zij diverse keren waren gevallen. De drie Rotterdammers zijn uiteindelijk met een taxi naar huis gebracht.