Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for december 3rd, 2018

ALBLASSERDAM – Een politieagent uit Alblasserdam is maandag 3 december 2018 door de rechter in Dordrecht veroordeeld, omdat hij drie maanden geleden dronken door het Damdorp heeft gereden. De agent, die na het voorval direct op non-actief is gesteld door zijn werkgever, hoort één dezer dagen of hij bij de politie mag blijven werken of dat hij wordt ontslagen. De veertiger heeft volgens de rechtbank met 5,5 keer te veel alcohol op in een auto gereden. In die auto zou ook het dochtertje van de man gezeten hebben. Doordat de aan alcohol verslaafde Alblasserdammer zó dronken was, herinnert hij zich zelf helemaal niets meer van het voorval. “U bekent niet, maar ontkent ook niet,” concludeerde de rechter. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Huib Vervelde (94) en Marianne Vervelde – Koorevaar (84) uit de Polderstraat in Alblasserdam zijn deze week 65 jaar getrouwd. Burgemeester Jaap Paans ging maandag 3 december 2018 bij het tweetal, dat nog steeds zelfstandig woont, op felicitatiebezoek. De burgervader overhandigde het briljanten echtpaar daarbij een boeket bloemen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Levi de Bruijn 10 november is de baby van de maand

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand november 2018 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen bezoekers een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau. Voor de baby’s op de plaatsen twee en drie wordt een gratis babygymnastiekles beschikbaar gesteld. Uiteraard heeft de ‘verkiezing’ niets te maken met de mooiste / liefste / leukste, want dat zijn ze allemaal.
Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – De brandweer van Nieuw-Lekkerland is maandag 3 december 2018 opgeroepen voor een containerbrand aan de Wipmolen in Nieuw-Lekkerland. Een persoon had vuurwerk in de ondergrondse bak gegooid, waardoor het afval dat erin lag, was gaan branden. De politie was ook snel ter plaatse en wist de brandstichter staande te houden. De politie heeft de man een bekeuring gegeven voor baldadigheid. Foto’s: Stefan van Aarle. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – Een 19-jarige vrouw uit Papendrecht is vorige week zondag flink gewond geraakt, nadat er een baksteen tegen haar hoofd werd gegooid in Nieuw-Lekkerland. Het geweld werd gepleegd in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 november 2018 ter hoogte van een café aan de Planetenlaan. “Het meisje maakte deel uit van een groep jongeren dat had gestapt en op het punt stond om naar huis te gaan. Ineens kwam er een groep jongeren op hen afgerend en voordat het slachtoffer het wist, kreeg zij een steen tegen haar hoofd gegooid,” vertelt politiewoordvoer Gijs van Nimwegen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De Noordtunnel richting Rotterdam is maandagochtend 3 december 2018 even dicht geweest, nadat een vrachtwagenchauffeur met te hoge lading door de tunnel wilde rijden. Op de trailer stond een boot. De combinatie was hoger dan vier meter. Nadat de hoogtemeter werd gepasseerd, werden de slagbomen gesloten en gingen de lichten op rood. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – In de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 december 2018 heeft er bij de Oude Torenbrug in Alblasserdam een vechtpartij plaatsgevonden. Het ging er zo hard aan toe dat passanten 112 belden. Niet veel later kwamen diverse politiewagens en een ambulance ter plaatse voor hulp. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.