ALBLASSERDAM – Bij uitgaansgelegenheid The Abbey op de Dam in Alblasserdam is vrijdagavond 30 november 2018 voorlopig voor de laatste keer een feest georganiseerd. De uitgaansgelegenheid gaat namelijk sluiten. Via sociale media meldt The Abbey: “Na 3,5 prachtige jaren hebben wij met ons team besloten dat wij na 30 november The Abbey zullen sluiten. We hebben met zijn allen een super leuke tijd gehad en willen iedereen bedanken die The Abbey altijd heeft gesteund!”

Vrijdag werd afgesloten met een XL Editie Closingparty, waarbij extra groot werd uitgepakt met een mega line up en verrassingen. De avond is feestelijk en zonder ongeregeldheden verlopen.

Wel werden rond 01.25 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een meisje onder invloed dat onwel was geraakt op de Dam. Diverse politievoertuigen en een ambulance kwamen ter plaatse. Het meisje is nagekeken door ambulancepersoneel. De politie bleef, omdat het bijna sluitingstijd was, in het centrum surveilleren.

Het pand van The Abbey, dat vroeger De Abdij heette, staat inmiddels te huur en de inventaris staat te koop. Meer informatie hierover is te vinden op de website van horecamakelaardij Knook en Verbaas.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Voordat we afscheid gaan nemen sluiten we The Abbey nog 1 keer goed af met z’n allen! TOT VANAVOND ❤️

Een bericht gedeeld door The Abbey (@theabbeyalblasserdam) op