OUD-ALBLAS / ALBLASSERDAM – In winkelcentrum Makado in Alblasserdam zijn zaterdag 1 december 2018 ongeveer 500 loten verkocht voor de laatste editie van de Hans den Ouden Marathon. Voor 2,50 euro per lot maken deelnemers kans op tal van prijzen, met als hoofdprijs een gloednieuwe Toyota Aygo. In maart 2019 organiseert Hans den Oud voor de achtste en laatste keer een muziekmarathon in Oud-Alblas. Hij vindt het, mede gezien zijn leeftijd, een mooi moment om het af te sluiten. De opbrengst van het feest gaat ook dit jaar weer naar KWF Kankerbestrijding.

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:
Zaterdag 16 maart 2019:  Jostiband samen met Marco de Hollander
Donderdag 21 maart 2019: Inspire2LiveChoir o.l.v. Peter Overduin
Vrijdag 22 maart 2019: Jukeboxshow (muziek op verzoek) en Snollebollekes
Zaterdag 23 maart 2019: Robert Pouwels, Tino Martin, Marco de Hollander en Jannes

Meer informatie over het evenement is hier te vinden: https://www.hansdenoudenmarathon.nl/

Links Hans den Ouden die voor de laatste keer het evenement organiseert.