NIEUW-LEKKERLAND – Op het Kleyburgplein in Nieuw-Lekkerland wordt vrijdag 7 december 2018 een actiemarkt gehouden. De organisatie is in handen van de stichting Christian Refugee Relief. Tijdens de markt, die om 15.30 uur start en om 22.00 uur is afgelopen, zijn er onder meer oliebollen, hamburgers en erwtensoep te koop. Verder zijn er een springkussen, een rad van avontuur, een schiettent en verkoop per opbod. Iedereen is van harte welkom om de markt te bezoeken. Het Kleyburgplein is sfeervol ingericht met vuurkorven, zitplekjes en een groot aantal kramen.

De opbrengst gaat naar Christian Refugee Relief. Deze stichting zet zich door middel van groepsreizen en hulptransporten in om vluchtelingen een helpende hand te bieden. Momenteel is de stichting actief op het eiland Lesbos. Het geld wat deze avond opgehaald wordt zal deels worden besteed aan onze kersthulpmissie naar kamp Moria op Lesbos.