Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for november 9th, 2018

NIEUW-LEKKERLAND – Een automobilist is in de nacht van donderdag 8 op vrijdag 9 november 2018 uit de bocht gevlogen op de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland. De bestuurder kwam eerst in de rechterberm terecht en knalde vervolgens door naar de linkerkant van de weg. Daar botste hij tegen een geparkeerde auto. Deze geparkeerde auto botste tegen een auto die daarachter stond en dat voertuig schoof weer door tegen Opel Combo. Ook belandde er een kapotte ruit in honderden kleine stukjes over de drie geparkeerde voertuigen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

PAPENDRECHT – Een vrachtwagen van Van Eijk Meubel- en Interieurbouw uit Nieuw-Lekkerland is vrijdagochtend 9 november 2018 volledig in vlammen opgegaan. Dit gebeurde op de A15. De chauffeur reed met zijn voertuig vanuit Rotterdam richting zijn werk. Op de snelweg tussen Alblasserdam en Papendrecht zag hij rook achter zich. Snel daarna ging het olielampje branden en werd het voertuig, ter hoogte van de afslag naar de N3 door de chauffeur aan de kant gezet. Niet veel later stond het voertuig in lichterlaaie. Brandweer Alblasserdam kwam met spoed ter plaatse om te blussen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

PAPENDRECHT – Na de succesvolle  gezamenlijke bijeenkomst vorig jaar in Alblasserdam wordt zaterdag 10 november 2018 een dag voor de veteraan georganiseerd in het gemeentehuis van Papendrecht. De burgemeesters van Alblasserdam en Papendrecht zullen deze dag openen. Onder het genot van een hapje en een drankje is er een gezellig samenzijn. Verder zal het pas opgezette veteranen-café zichzelf voorstellen en info verstrekken. Ook is onder andere het veteraneninstituut aanwezig voor vragen of ondersteuning. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.