Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for november 7th, 2018

ALBLASSERDAM – Een 41-jarige man uit Alblasserdam is woensdag 7 november 2018 gewond geraakt bij een aanrijding op de Kelvinring in Alblasserdam. De man fietste over het fietspad langs de Edisonweg en reed vanuit Papendrecht richting Alblasserdam. Ter hoogte van de kruising met de Kelvinring werd de man over het hoofd gezien door een automobilist. De fietser vloog een stuk door de lucht en belandde even verderop langs de fietspad. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De kruising is al jaren berucht om de vele ongevallen die daar plaatsvinden. Vaak zijn daar fietsers en brommer / scooterrijders bij betrokken. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De gemeente Alblasserdam heeft besloten de vrachtwagen die maanden onafgebroken stond geparkeerd langs de Edisonweg ter hoogte van de kruising met de Voltastraat in Alblasserdam te verkopen. Het betreft een groene vrachtwagen zonder oplegger met Bulgaars kenteken EH2554KK. Inmiddels is de vrachtwagen van de openbare weg gehaald en gestald op het terrein van Maat Transport in Alblasserdam. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

OUD-ALBLAS – Een vrouw uit Oud-Alblas is woensdag 7 november 2018 lichtgewond geraakt, nadat zij op de Veerweg in haar woonplaats van haar fiets werd gereden. De vrouw fietste vanuit Oud-Alblas richting Papendrecht en werd op de kruising met het Westeinde over het hoofd gezien door een automobiliste. Door de botsing kwam de fietsster ten val. Drie politievoertuigen en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. Het letsel bleek uiteindelijk mee te vallen. De vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Zij is, samen met haar beschadigde fiets, door de politie thuisgebracht. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een nog onbekende man is afgelopen week de woning van een 91-jarige man uit Alblasserdam binnengedrongen. Dit gebeurde in appartementencomplex Het Anker aan het Wilgenplein in Alblasserdam. Het slachtoffer is daags na het voorval nog steeds niet helemaal van de schrik bekomen. “In de nacht droom ik ervan en dan lig ik in gedachten met die vent te vechten,” vertelt de Damdorper geëmotioneerd. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.