ALBLASSERDAM – De gemeente Alblasserdam heeft besloten de vrachtwagen die maanden onafgebroken stond geparkeerd langs de Edisonweg ter hoogte van de kruising met de Voltastraat in Alblasserdam te verkopen. Het betreft een groene vrachtwagen zonder oplegger met Bulgaars kenteken EH2554KK. Inmiddels is de vrachtwagen van de openbare weg gehaald en gestald op het terrein van Maat Transport in Alblasserdam.

“Wij hebben de eigenaar bij besluit van 3 juli 2018 medegedeeld dat we de vrachtwagen zullen verkopen als deze niet wordt opgehaald. Als u de eigenaar bent van de vrachtwagen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de afdeling Openbare Orde en Veiligheid via telefoonnummer 078-770 6092. De vrachtwagen wordt twee weken na deze oproep verkocht,” zo meldt de gemeente Alblasserdam op haar website.

De truck stond vorig jaar vele maanden langs de Edisonweg. Na inspanningen van onder meer de politie en de burgemeester kon het voertuig weggesleept worden. Via allerlei procedures werd gepoogd een eigenaar te achterhalen, maar die lijkt vooralsnog niet gevonden. Dat betekent ook dat de boetes en de gemaakte wegsleep –en stallingskosten niet verhaald kunnen worden, tenzij de eigenaar zich in de komende twee weken meldt.