Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for november 3rd, 2018

ALBLASSERDAM – Van een geparkeerde auto op de carpoolplaats bij de Kabelbaan, ter hoogte van de Grote Beer (N915) in Alblasserdam zijn zaterdag 3 november 2018 twee ruiten ingeslagen. Volgens gebruikers van de carpoolplaats stond de auto er al een aantal weken. Waarom de ruiten zijn ingeslagen en of er wellicht spullen ontvreemd zijn, is nog niet duidelijk. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – De brandweer is zaterdagavond 3 november 2018 met spoed uitgerukt naar de Wethouder de Jongstraat in Nieuw-Lekkerland. Daar was brand ontstaan in een schoorsteen. Om het vuur goed te doven, kwam ook de hoogwerker van brandweer Papendrecht ter plaatse. Met behulp van de hoogwerker en een ramoneur werd de schoorsteenwand ontdaan van smeulende roet-en koolresten. Voor zover bekend is er aan de woning zelf geen schade ontstaan. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie heeft zaterdag 3 november 2018 in de Kalmoes in Alblasserdam de eerste verdachte van de brandstichting bij de Wilgenlaan in Alblasserdam gearresteerd. Het gaat om een 31-jarige Alblasserdammer. De man bleek brandwonden te hebben opgelopen en er was naar de meldkamer gebeld voor een ambulance. Omdat de Damdorper ook al op straat was herkend, kon er direct gelinkt worden met de brandstichting eerder op de dag. De man is nagekeken door ambulancepersoneel en daarna direct in de boeien geslagen door de politie. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Twee mannen hebben zaterdagochtend 3 november 2018 langs de Wilgenlaan, ter hoogte van de Hema, brand gesticht. Er werd benzine over een airco op een balkon gegooid. Vervolgens werd de boel in brand gestoken. De filiaalmanager van de Hema kwam na de brand direct in actie en spoot het vuur met een brandblusser grotendeels uit. Niet veel later kwam de brandweer met spoed ter plaatse om na te blussen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Afgelopen zaterdag lag de rode loper uit voor de cast en crew van de nieuwe Nederlandse film De Dirigent. Regisseur Maria Peters, producent Dave Schram en acteurs Christanne de Bruijn en Raymond Thiry waren speciaal naar Alblasserdam afgereisd om de bezoekers van de film meer te vertellen over de film. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.