Levi van Herk 4 okt is de baby van de maand oktober

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand oktober 2018 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen bezoekers een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau. Voor de baby’s op de plaatsen twee en drie wordt een gratis babygymnastiekles beschikbaar gesteld. Uiteraard heeft de ‘verkiezing’ niets te maken met de mooiste / liefste / leukste, want dat zijn ze allemaal.

Bezoekers kregen tot en met vrijdag 9 november 2018 de mogelijkheid om hun stem uit te brengen. De baby van de maand oktober is Levi van Herk geworden. Op de tweede plaats staat Floortje Pot en op de derde plaats staat Thijn Middelkoop.

 

Jaylen Matena is baby van de maand september.

 

Aaron Hendrikse 30 okt

Yara Broer 28 okt

Thijn Middelkoop 16 okt

Tess Zweistra 17 okt

Sterre Bandel 23 okt

Ryan Mostert 4 okt

Nova Rietveld 4 okt

Norah Verweij 14 okt

Nora Deelen 19 okt

Natalie Khangaldyan 20 okt

Marit de Lange 30 okt

Lindsey de Haan 20 okt

Levi van Herk 4 okt

Jonathan Nobel 12 okt

Jinthe van Sinderen 9 okt

Jaïro Cijntje 10 okt

Floortje Pot 17 okt

Bram Verhoef 11 okt

Ayliz Gaal 3 okt