ALBLASSERDAM – Op 11 december 2018 is cultureel centrum Landvast in Alblasserdam precies tien jaar officieel open. Dit wordt van 6 tot en met 15 december gevierd met tien dagen feest. Op maandag 10 december wordt van 19.00 tot 22.00 uur een verenigingenmarkt gehouden. Alle Alblasserdamse verenigingen zijn die dag welkom om zich te presenteren. Er is ruimte voor voorstellingen in de grote zaal. Daarnaast kunnen verenigingen in de zaal een standje bemannen om bezoekers te informeren. Ook is het mogelijk om producten zoals stroopwafels of oliebollen aan de man te brengen.

Naast het standje kan eventueel ruimte gemaakt worden voor doorlopende demonstraties en workshops. Ook de Studio boven is ter beschikking. Landvast denkt graag mee met de mogelijkheden en de wensen.

Naast een programma-invulling door de verenigingen zelf, organiseert Landvast een verloting onder de deelnemende verenigingen met mooie prijzen. Verder biedt Landvast wat lekker aan voor alle bezoekers.

Verenigingen die interesse hebben zich te presenteren tijdens de verenigingenmarkt kunnen zich melden bij Evelyne van Landvast via het e-mailadres evelyne@landvast.nl