ALBLASSERDAM – Korfbalvereniging CKC Kinderdijk uit Alblasserdam bestaat 65 jaar en houdt daarom op zaterdag 17 november 2018, in de nieuwe Molenzichthal, een reünie voor alle (oud) leden en (oud) vrijwilligers. Bezoekers zijn vanaf 15.00 uur welkom. Om 17.00 uur zal de eerste zaalwedstrijd van Kinderdijk 1 in de nieuwe Molenzichthal plaatsvinden. Er is alle gelegenheid elkaar te ontmoeten, herinneringen op te halen en bij te praten.

Afgelopen weken heeft de reünie-commissie geprobeerd zoveel mogelijk (gegevens van) oud-leden van CKC Kinderdijk te achterhalen. Er zijn veel namen voorbij gekomen en gegevens verzameld via allerlei wegen. Afgelopen week zijn de uitnodigingen verspreid.

Toch zullen er nog mensen zijn die geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen, maar wel lid zijn geweest van of veel hebben betekend voor CKC Kinderdijk. Er zijn namelijk ook vrijwilligers (geweest) bij CKC Kinderdijk, die geen lid zijn of waren, maar die wel een binding met de vereniging hebben. Ook zij zijn van harte welkom!

Meld je aan vóór 1 november: reunie@ckc-kinderdijk.nl (graag vermelden met hoeveel personen u komt)