ALBLASSERDAM – Vrijdag 26 oktober 2018 wordt er een informatieavond gehouden over de voorgenomen verhuizing van de Alblasserdamse bibliotheek aan de Ieplaan naar het gemeentehuis. De bibliotheek nodigt haar leden en alle overige inwoners van Alblasserdam uit voor een informatiebijeenkomst op vrijdag 26 oktober  in Bibliotheek Alblasserdam. Tijdens deze bijeenkomst licht de bibliotheek toe waarom zij de verhuizing zo belangrijk vindt voor de toekomst van de bibliotheek. Ook is er ruimte om vragen te stellen.

In een persbericht laat de bibliotheek weten dat de bibliotheek duurzaam om wil gaan met ruimte. “Daarnaast kunnen we in een gezamenlijk onderkomen onze openingsuren verruimen en de kosten efficiënter verdelen,” zo is te lezen in het persbericht.

De informatiebijeenkomst start 26 oktober om 19.00 uur en duurt een uur. Iedereen is van harte welkom.