ALBLASSERDAM – In een flatwoning aan de Van Eesterensingel 29 in Alblasserdam is vrijdag 19 oktober 2018 ingebroken. Dit gebeurde tussen 16.30 en 23.15 uur. De voordeur werd eerst beplakt met tape en vervolgens werd een ruit ingeslagen. Vanuit de woning werden allerlei spullen meegenomen, waaronder een 58 inch televisie (147 cm). Mogelijk heeft iemand de inbreker(s) met dit grote Samsung Smart-tv-scherm zien lopen. Verder werd er dj-apparatuur, een soundbar en een Acer laptop gestolen. De inbreker(s) ging (en) daarbij zorgvuldig te werk en nam(en) vermoedelijk de tijd.

Verder werd beneden bij de ingang van de flat een scooter verplaatst. Mogelijk is dit gedaan om de tv in een busje in te laden.

Mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met de inbraak te maken kan hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844. Alle tips zijn welkom. Anoniem tips doorgeven kan via 0800-7000.