ALBLASSERDAM – Een 76-jarige vrouw uit Alblasserdam is donderdagmiddag 11 oktober 2018 gewond geraakt bij een ongeval op de Dam, ter hoogte van de Plantageweg in Alblasserdam. De vrouw kwam volgens omstanders met haar fiets ten val, nadat haar band de stoeprand geraakt zou hebben. Een passerende auto zou daarna deels over de fiets gereden zijn. Volgens omstanders stapte de automobilist even uit en is hij daarna weggereden in zijn witte Renault Captur.

De vrouw raakte in ieder geval gewond aan haar hoofd en been. Familie van het slachtoffer komt graag in contact met de doorgereden automobilist. De automobilist wordt verzocht om zo snel mogelijk contact op te nemen. Dit kan via de redactie op het nummer 0640092253.

Omdat het slachtoffer niet voldoende bij kennis is om te reproduceren wat er precies is gebeurd, spreekt de familie graag de automobilist.